BC Jokes & Quotes

Bakgrunn

BlackCat’s Jokes & Quotes stammer fra en tidligere versjon av lokna.net, som hadde en større database med vitser og enkelte sitater. Når netttjenesteleverandøren mer eller mindre gikk konkurs i 2005 forsvant de tilhørende data, og dermed forsvant vitsearkivet. Etter mye om og men har jeg lykkes i å regenerere en backup av databasen med vitser og sitat. En del data er nok desverre tapt for alltid, men noe er da med.

Databasen ble konvertert til SQL Compact Edition, og for moro skyld er det utviklet et eget program for å administrere databasen. Om websidene gjenoppstår gjenstår og se, men de som ønsker det kan laste ned databasen og programmet.

Databasen
Per 2008.02.19 inneholdt databasen 600 vitser og 205 sitat, deriblant
• 414 blondinevitser
• 102 lyspærevitser
• 47 advokatvitser
• 15 datarelaterte vitser
• Ca 200 assorterte filmsitat som var bakgrunnen for YBPPB
• 19 sitat fra House MD

Mesteparten av innholdet er på Engelsk. Noe av det er oversatt til norsk, og noe av det er på norsk.
Noe av innholdet ser rart ut fordi det er i html-format. Jeg skal korrigere dette en dag når jeg får tid.

Redigering
Programmet inneholder funksjoner for å redigere data. Disse funksjonene er passordbeskyttet. Passordet er ikke spesielt vanskelig å gjette seg frem til, men husk at databasen erstattes hver gang det kommer en ny versjon.

Ansvarsfraskrivelse
Dersom du skulle føle deg støtt eller truffet av noe av innholdet, så er det din egen feil. Du har valgt, bevisst eller ubevisst, å bli påvirket negativt av innholdet. Avinstaller programmet og finn noe bedre å gjøre. Klager vil bli ignorert løpende.
Selv om programmet er skrevet med omsorg og kløkt kan jeg ikke garantere at programmet ikke inneholder feil, ødelegger datamaskinen din, gjør deg avhengig av krokanis eller medfører andre uønskede konsekvenser. Jeg fraskriver meg ethvert ansvar for hvilke følger bruk eller misbruk av programmet måtte få, virkelige og innbilte.

Leave a Reply